De grappigste tweets over de interactieve Netflix-film Bandersnatch

Wanneer je een Netflix-kijker de controle geeft

grappige-tweets-netflix-film-bandersnatch
Bandersnatch

Wie de Netflix-serie Black Mirror goed vindt, heeft vast al de nieuwe film Bandersnatch gezien (want die is van dezelfde makers). Of ja, ‘gezien’. ‘Beleefd’ is misschien een beter woord.

Het is aan jou

Bandersnatch is de eerste interactieve film van Netflix. Je kunt met één druk op de knop belangrijke (en minder belangrijke) beslissingen voor de hoofdpersoon maken. De keuze tussen twee soorten ontbijt, bijvoorbeeld. Of de keuze tussen zijn eigen dood of die van zijn collega.

Reacties
Jep, de keuzes blijken zo makkelijk nog niet. Hoe je het ook wendt of keert, de hoofdpersoon Stefan lijkt altijd gedoemd te zijn. De film roept behoorlijk wat reacties op bij Netflix-kijkers. Gelukkig voor ons delen een hoop mensen die reacties op Twitter. Levert ons dan weer een hoop hilariteit op.

Tweets
Je hebt twee soorten mensen: mensen die expres slechte keuzes maken om te zien wat er gebeurt en mensen die Stefan gelukkig willen laten worden maar halverwege de film alle hoop verliezen en Stefan uiteindelijk doodongelukkig achterlaten.

En even series: hoe freaky werd de film toen Stefan aanvoelde dat wij de controle over hem hadden?

Je keuzes kunnen tot vijf globale eindes leiden.

Maar op al die 'grote' eindes zijn ook weer verschillende varianten. Het echte aantal eindscènes weten de makers niet eens.

Wanneer je Bandersnatch vervolgens je eigen leven gaat beïnvloeden..Advertentie - Lees hieronder verder