Ye-hes! Grey’s Anatomy verschijnt volgende week weer op Videoland

Dr. Grey will see you now

greys-anatomy-maandag-op-videoland
Grey's Anatomy

Grey’s Anatomy-fans kunnen hun hart weer ophalen vanaf volgende week. De serie verdween afgelopen juni van Videoland – tot groot verdriet van velen. Gelukkig hoefden we niet lang te treuren; de ziekenhuisserie is vanaf maandag 7 januari weer te zien.

Grey's back!
Maandag verschijnen seizoen 1 tot en met 14 op Videoland. De streamingdienst kreeg na het verwijderen van de serie een hoop commentaar van fans. De reden van het toenmalige vertrek van Grey’s Anatomy is niet duidelijk.

Nieuwe afleveringen
Seizoen 14 is niet het nieuwste seizoen van de serie. Het vijftiende seizoen is al uit, maar verschijnt (nog?) niet op de streamingdienst. In de nieuwe afleveringen zijn een aantal nieuwe gezichten toegevoegd. Denk aan acteur Alex Landi en Nashville-acteur Chris Carmack.

Nieuw op Videoland
Grey’s Anatomy is niet de enige serie die in januari op Videoland verschijnt. Een andere must watch-serie is Judas. De nieuwe Nederlandse dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Holleeder, de zus van Willem Holleeder.

De serie verschijnt zondag 6 januari op Videoland. Benieuwd geworden? Bekijk de trailer alvast hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder