Kijktip: vanaf vanavond is The Good Doctor te zien op televisie

To do vanavond: je plannen cancelen (als je die hebt)

the-good-doctor-serie-rtl-videoland
The Good Doctor

De Amerikaanse dramaserie The Good Doctor is een grote hit. De twee seizoenen over chirurg Shaun Murphy waren eerder al bij Videoland te zien. Goed nieuws voor alle fans zónder Videoland: je kunt de show vanaf maandagavond 7 januari wekelijks volgen bij RTL 4.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van seizoen twee zien we dat Shaun en zijn collega Jared samen op pad gaan om daklozen te behandelen. Jared staat op het punt om voor een ander ziekenhuis te gaan werken, dus hij doet hard zijn best zodat hij een goede referentie krijgt.

Dr. Shaun denkt dat Harry – een van de dakloze – een hersentumor heeft. Hij wil hem maar wat graag helpen op medisch gebied, maar ook met zijn privéomstandigheden.

Bekijk hier de teaser van de eerste aflevering van seizoen twee:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vanavond
The Good Doctor is vanaf maandagavond 7 januari wekelijks te zien om 21:30 uur te zien bij RTL 4.

The Good Doctor
Voor degene die de serie nog niet zo goed kennen, even een korte samenvatting. The Good Doctor vertelt het verhaal van een jonge chirurg Shaun Murphy. Hij is van het platteland naar de stad verhuist om voor het St. Bonaventure-ziekenhuis te werken. Vanwege zijn autistische stoornis is het heel lastig voor Shaun om contact te leggen met collega’s en patiënten. Maar zijn medische gaves compenseren dat volledig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder