Suits-makers willen Meghan Markle nog één keer terugzien in de serie

*Fingers crossed*

meghan-markle-suits-aflevering-rachel-zane
Suits

Meghan Markle was zes seizoenen te zien als Rachel Zane in de hitserie Suits. Sinds haar huwelijk met prins Harry heeft ze haar acteercarrière echter aan de wilgen gehangen. Nu willen de makers van de serie haar maar wat graag nog een paar minuten terugzien in Suits. En wij ook trouwens. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.

Miljoenen
Volgens de Britse media hebben de makers er een behoorlijk groot bedrag voor over om de Hertogin van Sussex weer even terug te zien in Suits. “Ik heb bedragen van 2 tot 6 miljoen voorbij horen komen,” vertelt een bron aan The Sunday Mirror. Al het geld zou naar een goed doel van Meghan’s keuze gaan.

Scène
Als we de geruchten mogen geloven, gaat het om een korte scène tussen Rachel en Mike Ross (Patrick J. Adams). Ze willen de beelden zelfs opnemen in het Verenigd Koninkrijk, zodat de zwangere hoogheid niet naar Canada hoeft te vliegen.

“We zouden een verhaallijn kunnen bedenken over het nieuwe leven van Rachel en Mike, die een gezin stichten, waarbij Rachel met een flinke babybuik te zien is," aldus de makers.

Kijkcijferklapper
De makers van Suits vinden het in ieder geval een erg goed idee. “Het zou één of meerdere goede doelen een enorme boost geven, Meghan kan daarbij laten zien dat ze een moderne royal is en het zou voor ons een kijkcijferklapper beteken.”

Meghan
De terugkeer van Meghan is nog helemaal niet zeker. Kensington Palace heeft nog niet gereageerd op het verhaal van The Sunday Mirror. Meghan vertelde afgelopen zomer wel tegen een fan dat ze de show mist. Dat klinkt veelbelovend dus.

Netflix
Het tweede deel van seizoen zes is binnenkort te zien bij Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder