Vanavond op tv: nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy

We hebben dubbel goed nieuws voor je

nieuwe-afleveringen-greys-anatomy-tv
Grey's Anatomy

Het is een goede week voor Grey’s Anatomy-fans. Maandag verschenen er nog veertien seizoenen van de ziekenhuisserie op Videoland. Één seizoen ontbreekt nog: nummero vijftien. Niet getreurd, want dit seizoen begint vanavond op Net 5.

Nieuwe afleveringen
Seizoen 15 is het nieuwste seizoen van Grey’s Anatomy. De afleveringen zijn al uit in de Verenigde Staten en verschijnen nu voor het eerst in Nederland. Iedere dinsdagavond om 20:30 komt er een nieuwe aflevering op Net 5. Vanavond is het driedubbel feest: de eerste aflevering duurt twee uur lang en het hele seizoen heeft maar liefst drie extra afleveringen.


Meer van hetzelfde
We genieten al veertien seizoenen lang van alle drama, romantiek, rampen (zóveel rampen!) en hilariteit van de chirurgen van Grey Sloan Memorial Hospital. Het vijftiende seizoen zal niet anders zijn. Wat er wel verandert: er verschijnen een paar nieuwe koppen.

Nieuwe castleden
Één van de nieuwe castleden is acteur Alex Landi. Hij vertolkt de rol van de eerste openlijke homoseksuele chirurg in de serie. Ook Nashville-acteur Chris Carmack is in het nieuwe seizoen te bewonderen.

DeLuca hartje Meredith
Maar wat misschien wel het meest opvallende is van seizoen 15 is Meredith Greys nieuwe love interest. In de trailer van het nieuwe seizoen zien we haar met Andrew DeLuca. In bed. Zoenend. Betekent dit dat hij de nieuwe McDreamy is? Oké, dat nemen we terug. Derek Shepherd is en blijft McDreamy, voor altijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder