Dit zijn de beste titels van 2018 volgens Netflix-kijkers

Staat jouw favoriet ertussen?

netflix-beste-titels-2018
YOU

Netflix-kijkers hebben besloten: dit zijn de beste series, beste nieuwe seizoenen, beste films en beste documentaires van het afgelopen jaar. Per categorie is er een top drie bekend gemaakt door Netflix Nederland.

Categorieën
Netflix-kijkers stemmen iedere maand op hun favoriet in de vijf categorieën: nieuwe serie, nieuw seizoen van een serie, film, documentaire en reality/non scripted. Van de twaalf maandwinnaars van afgelopen jaar konden de kijkers stemmen voor de allerbeste titels van 2018.

Beste nieuwe serie
Op de eerste plek in de categorie ‘beste nieuwe serie van 2018’ staat The Haunting of Hill House met Michiel Huisman. De tweede plek is voor de all time favorite sitcom Friends. Op de derde plaats is de nieuwe serie You geëindigd met Penn Badgley en Shay Mitchell. De serie Narcos: Mexico haalde de top drie nét niet.

Beste nieuwe seizoen van serie
De serie met het beste nieuwe seizoen is La Casa de Papel, in 2018 verscheen het tweede seizoen op de streamingdienst. Outlander seizoen drie staat op nummer twee en The Sinner seizoen twee op nummer drie.

Beste nieuwe films
De Netflix-kijkers hebben Fantastic Beasts and Where to Find Them gekozen als beste nieuwe film van 2018. Daarna volgt Beauty and the Beast en op nummer drie staat Thor: Ragnarok.

Beste documentaire
Op de eerste plek staat de documentaire Avicii: True Stories. De documentaire Making a Murderer staat op de tweede plek en Dogs staat op nummer drie.

Beste reality/non scripted shows
De show Ellen DeGeneres: Relatble is op de eerste plaats geëindigd. Haunted is nummer twee geworden en Nailed It! nummer drie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder