Dancing with the Stars keert terug op televisie

Het programma zoekt ook nog professionele dansers

dancing-with-the-stars-seizoen-programma-rtl
Dancing with the Stars

Het is inmiddels alweer 10 (!) jaar geleden dat het dansprogramma Dancing with the Stars te zien was bij RTL 4. Nu komt de show terug op de buis met - hoe kan het ook anders - Chantal Janzen als presentatrice.

Comeback
Albert Verlinde
vertelde vanochtend over de Dancing with the Stars-comeback in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. Nadat in december bekend werd dat Dance Dance Dance zou verhuizen naar SBS6, maakte RTL al bekend dat er wel gedanst zou blijven worden op de zender.

BN’ers
Het idee van het programma is dat Bekende Nederlanders een koppel vormen met een professionele danser(es). De koppels trainen hard om iedere week een show neer te zetten. Ze dansen iedere week een andere stijl zoals latin, ballroom of de wals. Welke BN’ers er gaan dansen in het programma is nog niet duidelijk.

Dansers
Productiemaatschappij Blue Circle Casting is ook nog op zoek naar ‘getalenteerde dansers en danseressen die de ‘Stars’ over de dansvloer laten zweven.’ Mocht jij toevallig hartstikke goede moves hebben, kun je je hier opgeven voor het nieuwe seizoen Dancing with the Stars.

Seizoenen
Dancing with the Stars was tussen 2005 en 20009 op televisie. Het eerste seizoen is gewonnen door Jim Bakkum en Julie Fryer. Er werd ook een special gemaakt, hier sleepte Tatjana Simic en Koen Brouwers de hoofdprijs in de wacht. De winnaars van seizoen twee zijn Barbara de Loor en Marcus van Teijlingen. Ook van seizoen twee werd een special gemaakt, Dominique van Hulst en Koen Brouwers wonnen deze special. Seizoen drie van het programma werd gewonnen door Helga van Leur & Marcus van Teijlingen en seizoen vier door Jamai Loman en Gwyneth van Rijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder