Setvideo's laten belangrijke info zien over nieuwe seizoen La Casa de Papel

Huh, is Berlin uit de dood herrezen?

Wel, niet, wel, niet, dat was een beetje het riedeltje rondom de releasedatum van het derde seizoen La Casa de Papel op Netflix. Eerder werd in de wandelgangen genoemd dat het nieuwe seizoen van de hitserie op 29 september 2018 op de streamingdienst zou staan.

Helaas... Dat bleek een dode mus. Later werd bekend dat we tenminste tot begin 2019 moeten wachten. Gelukkig konden we ons alvast vermaken met de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Inmiddels zijn de opnames van seizoen drie begonnen, waarbij stiekeme video's zijn gemaakt.

Berlin?
Vorige week gingen de opnames van het nieuwste seizoen van La Casa de Papel van start. Seizoen drie vindt - in ieder geval voor een gedeelte - plaats in... Florence. Oftewel: is de volgende bank die El Professor gaat beroven er een in Italië?

En da's nog niet alles wat we weten. Onderstaande video geeft informatie prijs over een belangrijk figuur in de Spaanse serie. We zien Berlin voorbij komen op de beelden. 'Het broertje' van El Professor, die in seizoen twee werd doodgeschoten, geeft zijn vriend (of broer?) een knuffel tijdens hun weerzien. Hoe dan?

Que?
Dat kan een paar dingen betekenen. Een: in het nieuwste seizoen wordt een flashback gegeven naar het verleden van beide mannen. Twee: Berlin is op miraculeuze wijze uit de dood herrezen en voegt zich weer bij het team?

Hij is overigens niet alleen in dat shot te zien. Op onderstaande foto's zien we het duo in andere outfits op de set. Kortom; meer scenes met Berlin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De twee acteurs nemen ook nog even de tijd om hun fans (die in hordes om hen heen stonden tijdens de opnames) te bedanken:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de loop van dit jaar zullen we het te weten komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder