Twee nieuwe gezichten in De Luizenmoeder seizoen 2

Hallo Juf Ank, wat fijn dat je er weer bijna bent!

de-luizenmoeder
Avrotros

De verbaasde blik van Hannah, de onnozele (naïeve) uitstraling van Nancy, de I don't give a fuck-houding van Wilma, de sullige (maar volgens hem stoere) manier van doen van Anton en de zangkwaliteiten van Juf Ank moet je alweer even missen, máár niet voor lang: 10 februari zijn ze terug.

En met 'ze' bedoelen we voorgenoemde ouders en docenten, maar er zijn ook twee nieuwe gezichten bijgekomen, blijkt uit de klassenfoto.

Avrotros / Elvin Boer

Meet the parents
"Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe schoolfoto," klinkt het op Twitter bij Avrotros. Maak kennis met acteurs Walid Benmbarek en Dunya Khayame als koppel Amir en Esma, van wie zoontje Achmed in groep 4 zit van De Klimop.

Verhuisd vanuit Meerdijk
Bekende gezichten, wellicht? Klopt. Walid was van 2006 tot 2007 te zin in Goede Tijden, Slechte Tijden als rechercheur Aydin, de grote liefde van Dian Alberts. Ook speelde hij in Mocro Maffia.

Ook Dunya heeft even rondgelopen in Meerdijk, maar dan wel een poos terug. In 1999 speelde ze Leïlai, een personage dat voor veel problemen zorgde tussen Kim en Ché. Je kunt haar ook kennen van Klem en Wie Is De Mol.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder