Kijktip voor vanavond: nieuwe serie Oogappels (van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce)

De trailer belooft veel goeds!

image
Still Gooische Vrouwen

De makers van Gooische Vrouwen en Divorce hebben een nieuwe serie voor ons in petto: Oogappels. De serie gaat over de puberende kinderen en hoe verschillende gezinnen hiermee omgaan. "Heel herkenbaar voor veel mensen," volgens de cast. Goed nieuws: de serie is vanaf vanavond te zien op tv.

Het verhaal
Oogappels gaat dus over veelvoorkomende opvoedperikelen. We volgen vier gezinnen die ieder zo hun eigen problemen hebben. De pubers zitten bij elkaar op school en maken van alles mee: van slechte cijfers tot prille liefdes, alles komt voorbij.

Terwijl de ouders hard hun best doen om de kinderen zo goed mogelijk op te voeden, gaat er uiteraard hier en daar het een en ander mis.

Datum
De serie is vanaf vanavond (donderdag 24 januari) wekelijks om 20:35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Bekijk de trailer alvast:

Cast
Er is wederom een blik aan Bekende Nederlanders opengetrokken voor de nieuwe serie. Zo zien we Bracha van Doesburgh, Jeroen Spitzenberger, Ramsey Nasr (Overspel), Eva van der Gucht (Kerst met de Kuijpers) en Mike Libanon (Bloedverwanten) in de hoofdrollen.

De cast vertelt ons meer over de nieuwe serie:

De makers
De reeks is geschreven door Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier. De regie is in handen van Will Koopman (bekend van de Gooische Vrouwen-regie).

Advertentie - Lees hieronder verder