Binnenkort op tv: nieuwe serie Oogappels (van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce)

De trailer belooft veel goeds!

oogappels-serie-nieuw-bnnvara-npo
Oogappels

De makers van Gooische Vrouwen en Divorce hebben een nieuwe serie voor ons in petto: Oogappels. De serie gaat over de puberteit en hoe verschillende gezinnen hiermee omgaan. "Heel herkenbaar voor veel mensen," volgens de cast. Benieuwd wie erin spelen?

Het verhaal
Oogappels gaat dus over veelvoorkomende opvoed perikelen. We volgen vier gezinnen die ieder zo hun eigen problemen hebben. De pubers zitten bij elkaar op school en maken van alles mee: van slechte cijfers tot prille liefdes en experimenteren met van alles en nog wat.

Advertentie - Lees hieronder verder

Terwijl de ouders hard hun best doen om de kinderen zo goed mogelijk op te voeden, gaat er uiteraard hier en daar het een en ander mis.

Trailer
Benieuwd naar de trailer? De eerste beelden zijn inmiddels verschenen en beloven veel goeds:

Cast
Er is wederom een blik aan Bekende Nederlanders opengetrokken voor de nieuwe serie. Zo zien we Bracha van Doesburgh, Jeroen Spitzenberger, Ramsey Nasr (Overspel), Eva van der Gucht (Kerst met de Kuijpers) en Mike Libanon (Bloedverwanten) in de hoofdrollen.

De cast vertelt ons meer over de nieuwe serie:

De makers
De reeks is geschreven door Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier. De regie is in handen van Will Koopman (bekend van de Gooische Vrouwen-regie).

Datum
Er was enige onduidelijkheid over de startdatum van Oogappels. Op internet staat dat de serie zou beginnen op donderdag 29 november 2018, maar dat klopt dus niet.

“De serie is in het NPO 1 uitzendschema doorgeschoven naar januari. Oogappels is vanaf donderdag 24 januari te zien, tien donderdagen om 20:30 uur bij BNNVARA op NPO 1,” aldus Gert-Jan Hartlief van BNNVARA.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder