Speelt Lindsay Lohan Ariël in de live-action film De Kleine Zeemeermin?

Over de rol van Ursula is ook al nagedacht

lindsay-lohan-rol-ariel-the-little-mermaid
Tim P. WhitbyGetty Images

Disney is de laatste jaren druk bezig met het maken van live-action films. We hebben al genoten van Beauty and the Beast en The Jungle Book. Dit jaar verwachten we Dumbo, Aladdin en The Lion King. Nóg een remake die op de planning staat: The Little Mermaid.

I volunteer!
Disney is bezig met de live-action versie van (zoals we ‘m in Nederland kennen) De Kleine Zeemeermin. De productie is nog in een vroeg stadium. De rollen zijn nog niet gecast. Toch is er al een gegadigde voor de hoofdrol. Lindsay Lohan wil de rol van Ariël (héél) graag op zich nemen.

Lievelingsfilm
In een interview met Variety laat de actrice weten dat ze interesse heeft in de film. “De Kleine Zeemeermin is al sinds mijn jeugd mijn favoriete film,” vertelt Lindsay. “Als ik die film opzet ben ik zo blij. Dan heb ik zoiets van: stop waar je mee bezig bent iedereen en kijk deze film.”

Wat wil Disney?

De Mean Girls-actrice laat weten dat Disney haar (nog?) niet gevraagd heeft voor de film. Toch blijft ze proberen. “Ik ga mijn agent na dit interview meteen achternazitten om dit te regelen,” aldus Lindsay.

Ursula
Over de rol van de slechterik Ursula heeft Lindsay Lohan ook al nagedacht. Meryl Streep zou perfect zijn voor de rol, volgens de actrice.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder