Eerste deelnemers van Dancing with the Stars zijn bekend

Chantal Janzen presenteert het programma niet alleen

dancing-with-the-stars-deelnemers
Dancing with the Stars

Woensdag 9 januari werd bekend dat Dancing with the Stars na tien jaar weer terugkeert op televisie. De presentatie is in handen is van Chantal Janzen. Zij doet bij RTL Boulevard een boekje open over de eerste deelnemers én haar medepresentator.

Heleen van Royen
Chantal maakt bekend dat schrijfster Heleen van Royen de eerste deelnemer van het nieuwe seizoen Dancing with the Stars is. RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens belt Heleen om te vragen hoe het gesteld staat met haar dansmoves: “Ik denk dat het gestuntel voor mij geldt. Er moet iemand zijn die stuntelt, dat is altijd leuk,” aldus Heleen.

Toch heeft ze veel vertrouwen in haar deelname: “Ik ga me natuurlijk ontpoppen als werelddanser van formaat. Het zit in me, het moet er alleen nog uitkomen,” aldus de 53-jarige schrijver.

Bibian Mentel
De tweede bijzondere deelnemer van de show is snowboarder Bibian Mentel. Omdat de 46-jarige maar één been heeft, wordt voor haar deelname een speciale prothese gemaakt.

“Er wordt momenteel een speciale dansprothese gemaakt, waardoor ik alle bewegingen zoals een normaal iemand met twee benen kan maken,” aldus Bibian. Volgens Boulevard-presentator Luuk Ikink is Bibian een mogelijke winnaar door haar ongelofelijke doorzettingsvermogen.

Presentatie
Dat Chantal Janzen de show gaat presenteren is al bekend. Maar ze gaat het niet alleen doen, zo blijkt. Naast haar staat presentator Tijl Beckand. De twee zijn geen vreemden voor elkaar. Ze presenteerden samen het spelprogramma De Jongens tegen de Meisjes van 2011 tot 2017.

Programma
In het programma vormen BN'ers een koppel met een professionele danser(es) en trainen ze hard om elke week een dansshow neer te zetten. Ze dansen verschillende klassieke stijlen, zoals latin, ballroom of de wals.

Blue Circle - het productiebedrijf van de show – is nog op zoek naar ‘getalenteerde dansers en danseressen die de ‘Stars’ over de dansvloer laten zweven’. Zie jij dat wel zitten? Geef je dan hier op voor het nieuwe seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder