Crimeserie Criminal Minds stopt er na 15 succesvolle seizoenen mee

Dat maken de makers vandaag bekend

image
Criminal Minds

Een treurige dag voor Criminal Minds fans. De makers van de Amerikaanse misdaadserie hebben donderdag bekendgemaakt dat na vijftien seizoenen het doek valt voor de populaire serie.

Bah bye
Via Twitter melden de makers eerst wanneer de season finale in de Verenigde Staten te zien is. Maar daarna komt minder leuk nieuws: 'seizoen vijftien wordt ons epische laatste seizoen.'

Criminal Minds, over een eliteteam van de FBI (de Behavioral Analysis Unit), is op het moment bezig met de opnames van seizoen veertien dat uit vijftien afleveringen bestaat. Het laatste seizoen zal uit tien afleveringen bestaan.

Televisie
Criminal Minds werd voor het eerst uitgezonden in 2005, in Amerika op CBS en in Nederland op Veronica en Net5. Afgelopen herfst vierde het team van Criminal Minds nog dat ze driehonderd afleveringen hadden gemaakt.

Toen zei de eindproducent nog dat 'ze de show nog wel driehonderd afleveringen zag maken omdat er oneindig veel verhalen gemaakt kunnen worden'. Best opmerkelijk dus dat de stekker er nu uit wordt getrokken.

Advertentie - Lees hieronder verder