Coaches The Voice wéér tegen regels in: een nieuw zangduo is geboren

Geen exit, maar een samensmelting in de Battles

Social group, Event, Team, Musical ensemble, Smile, Performance, T-shirt,
The Voice

In een sneak peek van vanavond van The Voice zien we dat het dit keer niet Waylon, maar Lil Kleine is die de regels aan zijn laars lapt. Zoals we in de Battles gewend zijn, strijden twee (of soms drie) kandidaten tegen elkaar om een plek in de volgende ronde.

Yolo
In het geval van onderstaande Battle gaat het alleen even anders. Volgens Waylon zijn Laura en Collin uit team Lil Kleine enorm aan elkaar gewaagd. In plaats van een battle, vond hij het eerder een duo-optreden. Ze vullen elkaar zo goed aan dat hij niet kan kiezen. "Ik had het idee alsof jullie dit al jaren samen aan het doen waren," zegt de nieuwbakken vader.

Du(j)o(lig)
Ali vindt Collin en Laura zelfs beter en unieker met z'n tweeën dan ieder voor zich. Kort daarna is een idee ontstaan: 'waarom gaan ze niet als duo verder?'.

Kortom; de coaches doen het weer effe anders dan de regels hun vertellen. Of de twee kandidaten er ook echt voor open staan om als duo verder te gaan, is een tweede. Dat gaan we vanavond meemaken. Bekijk het fragment hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder