De extra lange trailer van nieuwe aflevering Riverdale is uit

Eindelijk, Riverdale is terug!

riverdale-lange-trailer-aflevering-9
Riverdale

Riverdale-fans kunnen eindelijk weer genieten van hun donderdagen. De serie stond een maand lang op pauze, maar is vanaf donderdag weer te zien op Netflix. Benieuwd wat ons te wachten staat in de nieuwste aflevering? De CW brengt een extra lange trailer uit.

Extra scènes
In december zagen we al een trailer van aflevering 9 voorbij komen. Nu zijn er extra scènes aan de trailer toegevoegd. Weten we dus net iets meer wat Archie, Veronica, Betty en Jughead aan het doen zijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

What's happening
Ze hebben het er maar druk mee, zo blijkt. Archie staat face-to-face met Hiram Lodge, met een mes in zijn handen. Én hij verschijnt voor het bed van een slapende Hiram met een pistool op hem gericht. Betty gaat op bezoek bij haar vader, die gevangen zit omdat hij mensen vermoord heeft als The Black Hood.

Reggie
wordt ondertussen aangevallen door de volgers van de Gargoyle King. Daarvoor (of daarna?) heeft hij een intiem moment met Veronica, die een stel lijken te worden. Cheryl heeft ondertussen snode plannen. We zien haar – met een kattenmasker op – een voorwerp stelen.

Seizoen 3
Het eerste deel van seizoen 3 was vorig jaar in volle gang. Bij aflevering 8 laste de CW een pauze in. De rest van het seizoen krijgen we dit jaar te zien. Te beginnen met aflevering 9, die donderdag 17 januari op Netflix staat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder