Expeditie Robinson komt met extra seizoen voor onbekende Nederlanders

Inpakken maar!

expeditie-robinson
RTL5

Albert Verlinde kondigde in zijn nieuwe programma 6 Inside al aan dat er een extra seizoen van Expeditie Robinson komt. En net zoals het extra seizoen van Temptation Island, was te verwachten dat er ook aan het extra Expeditie-seizoen een twist zit.

Hi stranger
Nummer één: het seizoen verschijnt alleen bij Videoland. Nummer twee: geen bekende Nederlanders dit keer, maar een volledig 'eiland van de onbekenden.'

Goed nieuws dus voor degenen die altijd al eens mee hebben willen doen aan het survival-programma, maar geen beroep hebben dat hen bekendheid verschaft. Waar wacht je nog op, je kunt je al opgeven.

Presentatie
Of Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels ook de presentatie van het extra seizoen op hun rekening nemen, is niet bekend. Wellicht worden het twee nieuwe gezichten, als RTL Temptation Island VIPS volledig volgt, daar zien we Kaj Gorgels en Yolanthe Sneijder-Cabau in plaats van Rik Brandsteder en Annelien Coorevits.

Dennis Weening
Als je nu denkt: Kaj Gorgels en Expeditie Robinson? Jup, hij neemt het stokje over van Dennis Weening. "Deelname aan het programma waar ik van jongs af aan al fan van ben was al onwerkelijk, maar ik had helemaal nooit durven dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren! Echt een droom die uitkomt. Het is voor mij een enorme eer om @dennisweeningofficial op te volgen, voor mij toch wel echt mister Robinson. Ik ga dat zo waardig mogelijk doen! Ik kan niet wachten om te beginnen!" aldus Kaj over zijn nieuwe klus op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder