De 15-jarige Chimène zingt zichzelf in één keer de halve finale van Holland’s Got Talent in

Chantal Janzen drukt op de 'Golden Buzzer'

auditie-chimène-hollands-got-talent
Holland's Got Talent

We schreven eerder deze maand al over de 16-jarige Shinshan, die de jury van Holland’s Got Talent ontroerde met zijn dansoptreden. We hebben nu nog een auditie voor je in de categorie ‘tranentrekker’.

De 15-jarige Chimène zong tijdens haar auditie het nummer All I Want van Kodaline. Ze is niet alleen door, maar heeft ook nog eens een gouden ticket naar de halve finale binnen.

Voor haar vader
In het voorfilmpje vertelt Chimène dat haar vader zeven jaar geleden overleden is aan een hartstilstand. “Als ik zing, kan ik mijn gevoelens en emoties kwijt. Dat is mijn uitlaatklep,” vertelt ze. “Mijn vader zong zelf ook. Je wil je dan toch echt aan hem bewijzen.” Chimène draagt het lied op aan haar vader.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emotie
De jury is zichtbaar geroerd door de 15-jarige. Angela Groothuizen reageert: “Ik vond het echt prachtig, echt waar.” Niet alleen vanwege de emotie die Chimène erin legde, maar ook door “de eigen klank en personality” in haar stem.

Oprecht
Dan Karaty
doet er een schepje bovenop. “Het voelde echt en oprecht. Ik geloofde je,” zegt hij. “Dat maakt het zo krachtig. Ik vond het geweldig.” Chantal Janzen maakt Chimènes dag al helemaal goed. Het jurylid staat héél langzaam op. Presentator Humberto Tan voelt ‘m al aankomen: “Oh Chantal, Chantal!”

En jawel hoor, Chantal duwt op de Golden Buzzer. Dat betekent dat Chimène in één keer door is naar de halve finale van Holland’s Got Talent.

Shinshan
Chimène is niet de eerste (en ook vast niet de laatste) die meteen door mag naar de halve finale. Shinshan (die eigenlijk Jean heet) mag de volgende rondes ook overslaan. Dan gaf na zijn dansoptreden het grootste compliment dat je kunt krijgen (“Als het om danssolo’s gaat, is dit één van mijn favorieten ooit”), maar het is Angela die op de Golden Buzzer drukt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder