Fanatieke Wie is de Mol?-kijkers ontdekken wie de tweede afvaller is

Is het Nikkie of Robèrt?

wie-is-de-mol-tweede-afvaller
Twitter en Wie is de Mol?

De derde aflevering van Wie is de Mol? eindigde – tot grote teleurstelling van de kijkers – met een spannende cliffhanger. Want wie is nu de tweede afvaller; Nikkie de Jager of Robèrt van Beckhoven? Een paar fans (met intense FBI-skills) denken het te weten. Degene die de wedstrijd moet verlaten, is Nikkie.

Individuele executie
Even een korte recap. De negen kandidaten maakten op het laatst van de aflevering – zoals gewoonlijk – allemaal de test. Wat deze keer anders werd gedaan is dat de executie niet met presentator Rik van de Westelaken plaatsvond.

Rood of groen
In plaats daarvan zaten de kandidaten allemaal op een ander dak van een hoog gebouw. Vervolgens typten ze hun eigen naam in hun laptop, waarna niet alleen het scherm rood of groen werd, maar er ook een gigantische lichtstraal in dezelfde kleur van het gebouw scheen.

Wie o wie?
Bijna alle kandidaten hadden een groen scherm (en dus ook een groene lichtstraal). Op het laatst spant het tussen Nikkie en Robèrt. We zien een felrode straal licht van een hoog gebouw schijnen, maar we kunnen nog niet zien wie op dat gebouw staat.

Bedankt, Molloten
Gelukkig zijn daar onze fanatieke Molloten, die met hun jarenlange ervaring en intensief speurwerk erachter komen dat Nikkie op het desbetreffende gebouw staat. Ze vergelijken het gebouw waar Nikkie op staat met bestaande foto’s en de foto van het gebouw met de rode lichtstraal. En tja, het lijkt inderdaad om hetzelfde gebouw te gaan.

Bewijsstuk 1:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Bewijsstuk 2:Waterdicht bewijs, toch? Om het helemaal zeker te weten, moeten we de volgende aflevering van Wie is de Mol? afwachten. Het programma is zaterdag om 20:30 te zien op NPO 3.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder