Nieuwe Netflix-thriller met Vanessa Hudgens verschijnt binnenkort

De trailer belooft veel goeds

netflix-thriller-vanessa-hudgens
Alexander TamargoGetty Images

Het is weer tijd voor een nieuwe Netflix-film. Dit keer een thriller met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. Ook zien we Mads Mikkelsen, die je kunt kennen als Hannibal Lector. Als we de trailer mogen geloven, wordt het een hele spannende film.

Het verhaal
Polar gaat over Duncan Vizla, een gepensioneerde huurmoordenaar, gespeeld door de Deense acteur Mads Mikkelsen. Duncan komt nieuw in een stad en woont naast Camille (Vanessa Hudgens). De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden.

Duncan wilde graag genieten van zijn vrije pensioendagen, maar dat zit er niet in. De huurmoordenaar wordt achterna gezeten door zijn oud-collega’s die nog een flinke som geld van hem krijgen. Je raadt het al: Duncans collega’s zijn niet de aardigsten... Hallo grote groep jonge en slimme huurmoordenaars.

Om de aandacht van Duncan te trekken, ontvoeren ze zijn buurmeisje Camilla. Hij doet er alles aan om haar te redden. Zie hieronder de trailer:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Netflix
De film is vanaf aanstaande vrijdag 25 januari te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder