Er is een nieuwe theorie gaande over Beck en Joe uit 'You'

Let op: spoilers!

you-netflix-serie-thriller-joe-beck-theorie
You

Spoiler-alert voor iedereen die de Netflix-serie You nog niet (af) heeft gezien. In de laatste aflevering van seizoen één zien we dat Joe Goldberg (Penn Badgley) een lichaam dumpt, waarvan wij (uiteraard) denken dat het Beck's lichaam is. Nu komen oplettende kijkers met theorieën over de dood van Guinevere Beck (Elizabeth Lail) op de proppen. Of eerder; de niet-dood van Beck.

Love
Volgens fans zijn er aanwijzingen dat Beck niet dood is. Joe vertelde namelijk: “Ik zou nooit iemand pijn doen van wie ik hou.” Aangezien ex-geliefde Candance ook nog leeft - blijkt aan het einde van seizoen één - zou Beck ook nog in leven kunnen zijn.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Redenen
Volgens een twitteraar zijn er drie redenen waarom Beck nog leeft. "Er is geen scene waarin we zien hoe Beck wordt vermoord," is de eerste reden. Ook vertelt Joe dat er vier maanden voorbij zijn gegaan na de dood van Beck. "In die tijd is er geen shot meer voorbij gekomen van de kelder, dus misschien zit Beck nog wel in de kooi."

Er is nergens in de serie te zien dat het lijk van Ron (de stiefvader van Paco) wordt 'gedumpt'. De twitteraar denkt dat kijkers er vanuit gaan dat Beck’s lijk in de zak zit, maar dat het in werkelijkheid Ron is. Mind is blown.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Theorie nummer #432
Over lijken gesproken: sommigen denken dat het lijk niet van Ron of Beck, maar van Benji is. Joe zou Benji niet hebben verbrand in het bos omdat er mensen langs kwamen op dat moment.

Seizoen twee
Het tweede seizoen van You is al in productie. Eerder maakten we al een lijstje met wat we allemaal al weten over het nieuwe seizoen (dat nu al creepy klinkt). De nieuwe afleveringen zullen in 2019 te zien zijn bij Netflix. De exacte datum is nog onbekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder