Zoë uit TVOH doet een boekje open over haar platencontract bij Ali B

“Ik dacht ik doe het gewoon een keer, misschien haal ik er 200 volgers uit”

zoe-livay-the-voice-of-holland-contract-ali-b-spec
The Voice of Holland

Vorige week vrijdag gebeurde er iets onverwachts in de Knockouts van The Voice of Holland. De 18-jarige Zoë Livay werd na haar optreden door haar coach Ali B voor de keuze gesteld: een stoel voor de volgende ronde óf praten over een contract bij Spec, het platenlabel van de rapper. Zoë koos zonder twijfel voor optie twee. Ze legt nu uit waarom.

Volgers
In het radioprogramma 'Turn it Up!' van FunX vertelt Zoë over haar The Voice-deelname. Niet alleen deed ze het om haar stem aan de coaches te laten horen, maar vooral om meer bekendheid te creëren: “Ik dacht ik doe gewoon een keer mee, misschien haal ik er 200 volgers uit.”

Da's goed gelukt. Voordat ze te zien was bij het RTL-programma had de zangeres 3.000 volgers, inmiddels zijn dat er al 24.000. Dat is toch íets meer naamsbekendheid dan ze had verwacht.

Carrière
Alleen extra naamsbekendheid is niet genoeg voor de 18-jarige, ze wil een serieuze carrière in de muziek business. De keuze die Ali B voorlegde was daarom snel gemaakt, Zoë stapte uit The Voice en koos voor een eventueel contract bij Spec.

"Je zit in een programma en het is nice als je de liveshows haalt, maar daarna moet je alsnog je eigen carrière opbouwen. Over een jaar is er weer een nieuwe The Voice of Holland en dan kent niemand je meer. Ik dacht ik kan net zo goed nu beginnen met het opbouwen van mijn carrière door het contract te pakken,” aldus de zangeres. Smart thinking.

Contract
Over dat contract gesproken: dat is allemaal nog een beetje vaag. “Het is duidelijk en onduidelijk tegelijk, ik kan er zelf nog vrij weinig over zeggen,” aldus Zoë.

Bekijk hieronder Zoë's laatste optreden in The Voice:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder