Er komt een nieuwe spin-off van Riverdale

Dit klinkt als een nieuwe serie-verslaving

riverdale-spin-off-katy-keene
Riverdale

Fijn nieuws voor fans van Riverdale (en misschien ook voor niet-fans). Na Chilling Adventures of Sabrina komt er nog een spin-off van de populaire serie. The CW heeft een pilotaflevering besteld van een nieuwe serie: Katy Keene.

Personages
De serie is - net als Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina - gebaseerd op personages uit de stripboeken The Archie Comics. Één van die personages is Katy Keene, een jonge vrouw die het wil maken als modeontwerper in New York. Verder verschijnen er nog drie andere personages uit de stripboeken in de serie.

Verhaal
Het verhaal gaat over de vier twintigers die willen doorbreken in The Big Apple. De vrienden proberen carrière te maken op Broadway, in de muziekwereld en op de catwalk. De serie wordt een musical en een drama komedie.

Makers
'Katy Keene' is de voorlopige titel. Het kan zijn dat de serie in de toekomst anders gaat heten. De pilotaflevering wordt geschreven en geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa, die ook verantwoordelijk is voor Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. Of de aflevering ook op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Maar aangezien de andere twee series ook op de streamingdienst staan, achten we de kans groot.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder