Slecht nieuws voor Harvey Specter-lovers: Suits stopt ermee

Het laatste seizoen komt eraan

serie-suits-stopt
Suits

De dag dat Harvey Specter op de wereld kwam, was een goede dag. Mocht je het niet met ons een zijn, lees dan vooral even de redenen waarom hij zo aantrekkelijk is. Mocht je geen idee hebben wie Harvey Specter is; hij is de hoofdpersoon in de advocatenserie Suits, a.k.a. een van onze lievelingsseries, die nu (snik) ten einde komt.

Seizoen 9
De makers van Suits laten weten dat er een nieuw seizoen van de serie komt. Ze delen ook meteen mee dat dit het laatste seizoen is. De serie stopt na negen seizoenen.

Het negende seizoen bestaat uit tien afleveringen. Op dit moment zijn we in Nederland pas bij seizoen zes. Morgen verschijnen er nieuwe afleveringen van dit seizoen op Netflix.

2 reasons why

De reden achter de stop is duidelijk, vindt Netflix Nederland. De kijkcijfers zijn gedaald sinds het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams. Meghan Markle (Rachel in Suits) geeft haar acteercarrière op voor haar huwelijk met prins Harry. Patrick J. Adams (Mike), die in de serie verloofd is met Rachel, verlaat de serie samen met haar. De twee acteurs zijn voor het laatst te zien in seizoen zeven.

Spin-off
Het vertrek van twee favoriete personages is niet de enige reden. Er komt een spin-off van Suits, waarin één van de personages de hoofdrol gaat spelen. De nieuwe serie Pearson draait om – je raadt het al – Jessica Pearson, de bad ass baas van het advocatenbureau Pearson Specter Litt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder