Dramaserie Jane The Virgin krijgt een spin-off: Jane The Novela

Fijn nieuws voor fans van Jane

jane-the-virgin-spin-off-jane-the-novela
Jane The Virgin

Het spin-off nieuws blijft maar komen. Eerder vandaag maakten we bekend dat er een nieuwe serie komt van de makers van Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. Nu blijkt er nog een spin-off van een bekende titel aan te komen: een nieuwe serie die ontstaan is uit de romantische komedieserie Jane The Virgin.

Jane's back
The CW
keurde woensdag de nieuwe serie officieel goed. De spin-off heet Jane The Novela, oftewel: Jane de Roman. Gina Rodriguez, de vrouw die de rol van Jane in Jane The Virgin speelt, is in Jane The Novela te horen als verteller.

Janes romans
Ieder seizoen wordt er een verhaal uit Jane Villanueva’s (de hoofdpersoon in Jane The Virgin) boeken verteld. Kunnen we hieruit opmaken dat er sowieso meerdere seizoenen van Jane The Novela verschijnen? Het eerste seizoen speelt zich af op een wijngaard in Napa Valley, “waar familiegeheimen (en familieleden) niet lang begraven blijven,” aldus The CW.

Dezelfde makers
Mocht je fan zijn van Jane The Virgin, dan is Jane The Novela vast ook wel in jouw straatje. Niet alleen actrice Gina Rodriguez komt terug in de serie (als verteller en schrijver), ook een deel van het productieteam doet mee met het project. Schrijver Valentina Garza, producent Jennie Snyder Urman en regisseur Brad Silberling werken allemaal mee aan de serie.

Jane The Virgin
Jane The Virgin heeft ondertussen al vier seizoenen. In maart verschijnt het vijfde seizoen in de Verenigde Staten. Dit is ook meteen het laatste seizoen van de Amerikaanse dramakomedie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder