Michella Kox verklapt twee koppels uit Temptation Island

Inclusief foto's, namen en theorieën over de huidige relatiestatus

Ye-hes! Roddelkoningin Michella Kox strikes again. De 39-jarige denkt zeker te weten welke twee koppels meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Koppel één
Michella deelde eerder een foto van de eventuele eerste deelnemer via haar Instagram Stories (die inmiddels al verdwenen is). Zijn naam is Sidney Bout en zijn vriendin (of inmiddels ex?) blijkt – na wat speurwerk - Demi Rutting te heten (en zo ziet ze eruit).

Volgens Mies is de relatie al voorbij, maar de omslagfoto van Sidney en Demi’s Facebook doet anders vermoeden.

Koppel twee
Mies is lekker bezig en denkt nu ook het tweede koppel van Temptation ontdekt te hebben. “Wat een leuk stel. Zullen zij Temptation overleven? Hij is één of andere bokser, geen idee, zoals jullie weten heb ik weinig verstand van boksen,” grapt Michella.

Volgens een bron van de roddelkoningin heet de deelnemer Roger Osei Bonsu. “Hij is sinds kort weer actief op Facebook (na drie maanden stilte) en heeft ook een Instagram-account gemaakt waar hij Rick Brandsteder volgt,” aldus de anonieme bron.

Start seizoen
Geen zorgen, we hoeven niet lang te wachten voor we weer kunnen genieten van drama, drama en nog meer drama. Het nieuwe seizoen van Temptation Island begint op donderdag 14 februari aanstaande.

Advertentie - Lees hieronder verder