Eindelijk! We weten wie de Gargoyle King in Riverdale is

Oké, die zagen we niet aankomen

riverdale-identiteit-gargoyle-king
Riverdale

Ieder seizoen van Riverdale draait om een nieuw mysterie dat opgelost moet worden, met één mysterieus figuur dat centraal staat. Eerst was dat de moordenaar van Jason Blossom, daarna The Black Hood en in het laatste seizoen The Gargoyle king.

We hebben er even op moeten wachten, maar we weten nu eindelijk wie de koning van Gryphons and Gargoyles, de Fizzle Rocks-drugs en de Gargoyle Gang is. We speculeerden ons suf, maar onze hoofdverdachten (Hiram Lodge, Hermione Lodge en Sheriff Keller) blijken toch niet schuil te gaan achter het demoon-achtige masker. Wie The Gargoyle King wel is? Tall Boy.

riverdale-identiteit-gargoyle-king
Riverdale

Ex-Serpent
Om je geheugen even op te frissen: Tall Boy hoorde bij de Southside Serpents – sterker nog, hij was de rechterhand van FP Jones. Totdat hij werkte voor Hiram Lodge en de Serpents verraadde. Jughead verbande hem uit de bende en even later werd bekend dat Tall Boy dood was.

Of toch niet
Uit de nieuwste aflevering van Riverdale blijkt echter dat Tall Boy zijn dood destijds gefaked had. Hij hield zich schuil in het plaatje Athens (waar Archie en Jug ook even zijn geweest) en verzamelde zijn eigen Gargoyle Gang in het geheim. Ondertussen vermoordde hij veertien mensen terwijl hij rondliep als The Gargoyle King. Mysterie opgelost. Toch?

Nou, nee.

We weten dat Tall Boy de huidige Gargoyle King was (wás, want hij is nu dood). Maar dat verklaart nog niet wie zich voordeed als het monster in de tienerjaren van de ouders. Het leek er even op dat Betty’s vader hierachter zat, maar dat is toch niet het geval. Maar als Tall Boy het niet was, en Hal Cooper ook niet, wie was het dan wel?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder