Anouk levert onterechte kritiek tijdens The Voice volgens velen

Handen af van Dennis

View this post on Instagram

Vanavond weer Voice night! #TeamWaylon 🔥 #tvoh

A post shared by Dennis van Aarssen (@dennisvanaarssen) on


Dennis van Aarssen
is een gedoodverfde winnaar van The Voice sinds hij vier stoelen om liet draaien met zijn versie van Frank Sinatra's That's Life. Op het nummer reageerde vooral Lil' Kleine érg blij. Jurylid Anouk is inmiddels wat minder enthousiast en dat valt niet goed bij kijkers.

Klassieker
Gisteren zong Dennis weer een jazz-klassieker: Mr. Bojangles, in de versie van Robbie Williams. Het nummer is oorspronkelijk van Jerry Jeff Walker en komt uit 1968. Grote artiesten van Nina Simone tot Bob Dylan hebben een cover van het nummer in afgeleverd. Dit was Dennis' bijdrage gisteravond.

Het nummer viel niet goed bij Anouk, maar haar reactie viel weer niet goed bij veel kijkers. Zij merkte op dat iedereen nu wel weet dat hij dit kan. "Kies de volgende keer een nummer uit deze eeuw." Een onterechte opmerking volgens velen. Dennis weet al sinds hij als kind een jazz cd van Robbie Williams hoorde, dat dát precies was wat hij ook wilde doen. Dus hij kan weinig met de reactie van Anouk.De 24-jarige uit het team van Waylon is dan ook door naar de volgende ronde. Denk jij dat hij de volgende The Voice winnaar wordt?

Advertentie - Lees hieronder verder