De echte reden achter het vertrek van NikkieTutorials uit Wie is de Mol?

Ze verliet het programma afgelopen zaterdag

Clothing, Camouflage, Jacket, Outerwear, Military camouflage, Uniform, Fashion, Design, Pattern, Sleeve,
Klaas Jan Kliphuis

Kijkers van Wie is de Mol? zagen hoe YouTube-ster NikkieTutorials afgelopen zaterdag het programma moest verlaten. De publieksfavoriet had de test het slechtst gemaakt. Oftewel: ze had geen idee wie de Mol is. Of toch wel? De influencer maakte zondag op Instagram bekend dat ze de test expres slecht heeft gemaakt. Haar vertrek was vrijwillig.

Ziek broertje
Nikkies broertje Mikai was tijdens de opnames van Wie is de Mol? ziek. Hij leed aan een zeldzame vorm van kanker. In mei overleed hij op veertienjarige leeftijd. Op Instagramstories vertelt Nikkie over haar (dubbele) ervaring bij Wie is de Mol?.

Updates
Haar moeder stuurde haar iedere avond berichten over hoe het met Mikai ging. “Tot twee avonden voor mijn exit. Mijn moeder hield opvallend haar mond als ik vroeg hoe het thuis ging,” vertelt Nikkie. “Van binnen wist ik; thuis klopt iets niet.”

Expres fout antwoorden
De YouTube-ster legt uit hoe ze de avond van de executie haar eigen test saboteerde. “Dat ik op de goede weg zat, wist ik wel. Toch besloot ik op gevoel te gaan en onbewust even een paar vragen meer in te vullen op kandidaten waarvan ik eigenlijk wel wist; zij kunnen het bijna zeker niet zijn.”

nikkie-tutorials-reden-vertrek-wie-is-de-mol
Instagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder