Zijn dit de vier koppels van Temptation Island 2019?

Dat noemen ze goed speurwerk

We zijn al een tijdje aan het speculeren over de vier koppels van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Roddelkoningin Michella Kox onthulde eerder al twee koppels. Het lijkt erop dat de andere twee koppels ook bekend zijn.

Gelekt
Het Instagram-account Team Tempa zegt de vier koppels gevonden te hebben. In een Instagram-post zien we foto's van de stellen:

Michella Kox
Michella Kox had de eerste twee koppels al geraden. Of het klopt, weten we (nog) niet zeker. Het eerste koppel is Sidney en Demi. Volgens Michella zijn de twee inmiddels al uit elkaar, maar hun Facebook-omslagfoto doet anders vermoeden:

Volgens de roddelkoningin vormen Roger en Laura het tweede stel. “Hij (Roger) is sinds kort weer actief op Facebook (na drie maanden stilte) en heeft ook een Instagram-account gemaakt waar hij Rick Brandsteder volgt,” aldus een anonieme bron aan Michella.

Koppel #3 en #4
Over de andere twee koppels is minder bekend. Het derde koppel bestaat uit Milou en Heikki. Team Tempa denkt dat zij meedoen, omdat ze beiden bevriend zijn met een aantal vrijgezellen, presentatoren en productiemedewerkers. Ook waren ze online niet actief in oktober. En... tatoeages liegen niet:

Rodanya en Morgan zijn mogelijk het vierde stel. Er is verder niets bekend over de twee.

Nog even wachten
We hoeven nog maar even te wachten tot we weten of we deze koppels daadwerkelijk op de buis gaan zien. Het nieuwe seizoen van Temptation Island begint op donderdag 14 februari aanstaande.

Advertentie - Lees hieronder verder