Zac Efron kruipt voor nieuwe film in de huid van bekende seriemoordenaar

Wow, de twee hebben qua uiterlijk behoorlijk wat gelijkenissen

ted-bundy-seriemoordenaar-film
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Afgelopen weekend ging de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile in première tijdens het Sundance Film Festival in Utah, Verenigde Staten. Niemand minder dan Zac Efron vertolkt de rol van de barbaarse seriemoordenaar Ted Bundy.

Extremely Wicked, Shockingly Evi land Vile
In de trailer zien we het leven van Ted (Zac Efron) en zijn verloofde Elizabeth Kloepfer (Lily Collins). Het leven van de twee lijkt doodnormaal, totdat Ted wordt opgepakt voor verschillende moorden.

De film is gebaseerd op het boek van Elizabeth Kloepfer The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy.

Benieuwd naar de trailer?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Releasedatum
Het is nog onbekend wanneer Extremly Wicked, Shockingly Evi land Vile in Nederland te zien, maar in ieder geval later dit jaar.

Geromantiseerd
Men was bang dat Ted Bundy enorm geromantiseerd zou worden door de film, maar dat lijkt gelukkig niet het geval. Filmrecensenten die de film afgelopen weekend zagen, drukken mensen op het hart dat Ted absoluut niet geromantiseerd wordt.

Ook Zac Efron liet aan Variety weten nooit mee te werken aan een film die een seriemoordenaar de hemel in zou prijzen. Joe Berlinger - de filmregisseur - vertelt dat hij juist wil laten zien wat een zieke geest Ted was. Joe regisseerde ook de Ted Bundy Tapes die te zien is op Netflix.

Ted Bundy
Seriemoordenaar Ted Bundy is veroordeeld voor de dood en seksuele mishandelingen van dertig vrouwen in Amerika. In totaal wordt zijn slachtofferaantal op meer dan honderd vrouwen geschat. Ted werd in 1979 veroordeeld tot de doodstraf, ontsnapte twee keer uit de gevangenis en werd uiteindelijk in 1989 geëxecuteerd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder