Verleidster Kimberly zou eerst met haar vriend meedoen aan Temptation Island

Dat liep toch nét even anders

temptation-island-verleiders-koppel
Temptation Island

We hoeven nog maar heel even geduld te hebben, want op 14 februari barst de Temptation-gekte weer los. De vrouwelijke verleidsters zijn inmiddels bekendgemaakt.

Één van die vrouwen is de 21-jarige Kimberly uit Duffel. Toch heeft de Vlaming zich niet opgegeven om verleider te worden. Ze wilde in eerste instantie samen met haar (inmiddels ex-)vriend meedoen als koppel.

Koppel
Kimberly vertelt in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal hoe de vork in de steel zit. “Mijn intussen ex-vriend en ik wilde allang meedoen,” vertelt ze. “We waren niet alleen fan van het programma, het leek ons ook goed om onze relatie te testen.”

Wankele relatie
Nadat het koppel zich had ingeschreven ging hun relatie snel achteruit. Toen ze werden gebeld om de vragenlijst (die van tevoren ingevuld moet worden) door te nemen, sloegen de twijfels toe: “Op dat moment twijfelde ik zo erg dat het mij beter leek om niet mee te doen. Als je al in een wankele relatie zit, moet je er niet aan beginnen,” aldus Kimberly.

Geruchten
Dat de relatie wankel was, had alles te maken met verschillende geruchten die rondgingen over Kimberly's toenmalige vriend. Hij zou niet helemaal trouw zijn, wat de relatie tussen de twee niet ten goede deed.

Het was op
"Ik had kunnen wachten tot na Temptation om daar de ware aard van mijn ex te ontdekken. Mocht ik hem zien vreemdgaan, dan zou ik er meteen een punt achter hebben gezet. Maar ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname."

Bron: RTL Boulevard

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder