Temptation Island USA is vanaf nu te zien bij Videoland

Alsjeblieft, je nieuwe verslaving

People on beach, People, Photograph, Fun, Social group, Vacation, Community, Tourism, Summer, Travel,
Temptation Island USA

Guilty pleasure alert! De eerste afleveringen van de Amerikaanse Temptation Island zijn vanaf nu te zien bij Videoland. Zullen de Amerikanen zich netjes gedragen of verlaten ze het eiland single?

Tempa USA
Het concept is hetzelfde als in Nederland: vier stellen gaan de ultieme relatietest aan. De kandidaten spenderen hun tijd op het Hawaïaanse eiland Maui. Uiteraard zijn er ook verleiders te vinden op het eiland. Sterker nog, in de USA-versie zijn er maar liefst twaalf verleiders. Als dat maar goed gaat.

Als we de trailer mogen geloven, wordt het een heftig seizoen:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Videoland
De eerste twee afleveringen zijn vanaf nu te zien bij Videoland. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie.

Vier maal scheepsrecht
Dit is niet het eerste Amerikaanse seizoen van Temptation Island. In 2001 verschenen er al twee seizoenen in de Verenigde Staten, maar de kijkcijfers waren niet denderend. Twee jaar later deden de makers nog een poging, maar het mocht weer niet baten. Nu - 16 jaar later - proberen ze het gewoon nog een keer. Groot gelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder