Nieuwe beelden van Temptation Island: de verleidsters stellen zich voor

“Ik ben gevaarlijk. En freaky.”

temptaiton-island-beelden-verleiders
Temptation Island

Je hoeft nog maar heel even te wachten op je favoriete guilty pleasure-programma Temptation Island. Hoog tijd voor de verleidsters om zich eens goed voor te stellen. Eerder werd al bekend wie deze dames zijn, maar nu vertellen zij wat hun plannen zijn.

Verleidsters
De verleidsters zijn ervan overtuigd dat de mannen de fout ingaan. “Alle mannen gaan vreemd, 100 procent.” Ze gooien alles (vooral figuurlijk) in de strijd om de mannen te laten zwichten.

“Ik heb mannen al vaker horen zeggen: pussy is pussy,” aldus Tisha. Zullen de mannen trouw blijven aan hun vriendinnen of vallen ze voor de charmante dames?

Nieuwe beelden
Aan de nieuwe beelden te zien, zijn de verleidsters helemaal klaar voor hun Temptation-avontuur. Bekijk het veelbelovende fragment hier.

Kimberly
Één van de vrouwen is de 21-jarige Kimberly uit Duffel. De Vlaming had zich in eerste instantie niet opgegeven om verleider te worden. Ze wilde samen met haar (inmiddels ex-) vriend meedoen als koppel. Maar dat liep toch nét even anders.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder