Deze bekende actrice speelt de hoofdrol in You seizoen twee

De scenarioschrijver vertelt ons meer over de 'nieuwe Beck'

you-netflix-serie-victoria-love-quinn
You

De thriller-serie You is een ware hit op Netflix. Kijkers zijn daarom ook blij met de komst van het tweede seizoen. Er wordt al volle bak gespeculeerd over nieuwe verhaallijnen, personages en de theorie over Beck’s dood. Nu geeft scenarioschrijver Sera Gamble vast een tipje van de sluier over de nieuwe hoofdrolspeler.

Love Quinn
Niemand minder dan Victoria Pedretti (bekend als ‘Nell’ van Haunting of Hill House) is gecast voor de hoofdrol in het tweede seizoen van You. “Het is echt mega cool dat Victoria deze rol speelt. Ik heb Hill House gebingewatched en ze was geweldig,” aldus scenarioschrijver Sera Gamble aan EW.

Victoria zal te zien zijn als Love Quinn. Zij is manager van een supermarkt in Los Angeles, Hollywood. Love heeft absoluut geen interesse in social media, ze richt zich liever op haar echte, interessante leven.

netflix-you-victoria-love-quinn
Paul ArchuletaGetty Images
This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tell us more
Sera wil dat het tweede seizoen geen herhaling van het eerste wordt. “Seizoen één was een bijzonder soort verhaal over de relatie tussen Joe en Beck. Wat we in de finale deden, kunnen we niet nogmaals doen,” aldus Sera. Geen moord op vriendinnetjes in seizoen twee, dus?

“Joe had Love alleen kunnen ontmoeten na wat er tussen hem en Beck is gebeurd. Joe is niet op zoek naar liefde. Hij is heartbroken door wat er is gebeurd. Love biedt hem een ander soort vriendschap en een ander soort relatie,” vervolgt de scenarioschrijver. Oké, mind is blown (!!!).

Nieuwe seizoen(en)
Eerder hebben we alles op een rij gezet wat we weten over het nieuwe seizoen. Ook zijn er geruchten over een nieuw mannelijk personage. Er wordt zelfs al gesproken over een derde seizoen.

Netflix
De nieuwe afleveringen zijn in 2019 te zien zijn bij Netflix. Welke precieze datum, is nog onbekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder