De trailer van de Zweedse Netflix-serie Quicksand is hier

Dit zou wel eens de nieuwe The Sinner kunnen zijn

Hair, Face, Eyebrow, Lip, Blond, Beauty, Nose, Hairstyle, Cheek, Chin,
Netflix

Fan van The Sinner? Dan is de nieuwe Netflix Original Quicksand vast en zeker helemaal jouw ding. De streamingdienst bracht vandaag de officiële trailer van de Zweedse serie uit. En aan de beelden te zien, belooft dit veel goeds.

Verdacht van moord
Quicksand speelt zich af in Stockholm. Op een middelbare school voor rijke kinderen vindt een moord plaats. De alledaagse scholiere Maja wordt gearresteerd voor het misdrijf. We krijgen langzaam maar zeker meer te weten over Maja, (haar relatie met) de jongen die vermoord is en de gebeurtenissen op school.

Klinkt als een combinatie tussen The Sinner en Élite, toch?

Rolverdeling
De Zweedse thriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Malin Persson Giolito. De hoofdrollen zijn voor Hanna Ardéhn en Felix Sandman. Het script wordt geschreven door Camilla Ahlgren, die ook de schrijver van The Bridge is. Quicksand is vanaf 5 april exclusief op Netflix te zien.

Benieuwd naar de trailer?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder