Verleidster Emma is de ex van Temptation Island’s Marvin

Ken je 'm nog?

temptation-island-verleidster-emma-ex-marvin
Temptation Island

Vanaf 15 februari kunnen we weer genieten van alle relatiedrama in Thailand. Want dan begint het nieuwe seizoen van Temptation Island weer. De verleidsters en verleiders zijn al bekendgemaakt en we komen beetje voor beetje meer van hen te weten.

Één van die verleidsters is de 21-jarige Emma De Busscher. Wat blijkt? Dit is niet haar eerste connectie met Temptation Island. Ken je de Vlaamse Marvin nog? Dat blijkt nu haar ex te zijn.

Marvin & Louise
Marvin deed in het achtste seizoen van Temptation Island mee met zijn toenmalige vriendin Louise. Destijds was er nogal wat ophef over hun deelname; Marvin beweerde achteraf dat ze niet echt een relatie hadden, terwijl Louise voet bij stuk hield en zelfs een boek over hun relatie schreef.

marvin-louise-temptation-island
Temptation Island

By the way
Aan Het Laatste Nieuws vertelt Emma over haar deelname aan Temptation: “Ik kende al enkele mensen die hebben deelgenomen aan het programma. En Marvin, ook een Bruggeling, nam met zijn toenmalige lief Louise deel aan een vorige reeks van Temptation Island. Marvin is trouwens mijn ex.”

Bekendheid
De verleidster legt uit waarom ze meedoet aan het programma. “Begin deze week werden de verleidsters bekend gemaakt en meteen steeg mijn aantal volgers op Instagram al van 3.000 naar 4.500,” vertelt ze. “Ik kreeg ook al enkele aanbiedingen voor het promoten van juweeltjes en gin. Als dat producten zijn waar ik achter sta, dan doe ik dat graag.”

Kritiek
De kersverse verleidster vertelt over de reacties die ze krijgt op haar deelname. Vaak reageren mensen positief, maar er is ook veel negativiteit. “Mensen zeggen dat je niets waard bent, dat je een slet bent, van plastic. Ze kennen je niet, maar toch gaan ze al heel hard oordelen. Ik heb die commentaren gelezen en dat doet me wel iets.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder