Yes! Het vierde seizoen van Riverdale komt eraan

Wie zou de nieuwe moordenaar van Riverdale zijn?

riverdale-seizoen-vier-bevestigd
Riverdale

Riverdale-fans zijn nog steeds druk bezig het Gryphons and Gargoyles-mysterie op te lossen. We zijn halverwege het derde seizoen (bij de elfde aflevering, om precies te zijn) en weten nog steeds niet wie er te vertrouwen is in het stadje Riverdale en wie niet.

Waar we wél zeker van kunnen zijn, is dat we nog iets langer van de populaire serie (en alle bijbehorende mysteries) kunnen genieten. The CW heeft gisteravond bevestigd dat er een vierde seizoen van Riverdale komt.

Wat te verwachten
Tot nu toe is er inhoudelijk nog niets bekend van het nieuwe seizoen. Maar we gokken dat er weer een nieuw ‘kwaad’ in Riverdale is en dat we een hoop drama, spanning en liefde kunnen verwachten.

The Gargyole King
Ondertussen houden we ons nog even bezig met seizoen drie. We weten ondertussen (eindelijk!) wie de Gargoyle King is. Onze hoofdverdachten Hiram Lodge, Hermione Lodge en Sheriff Keller blijken toch niet schuil te gaan achter het demoon-achtige masker. Wie de moorden in Riverdale dan wel gepleegd heeft? Tall Boy.

Tall Boy
Het voormalig lid van de Southside Serpents leidde de Gargoyle Gang en vermoordde veertien mensen. Ondertussen is hij dood, nadat de Serpents hem vasthielden en per ongeluk op hem schoten.

Of toch niet?
Tall Boy wás de Gargoyle King, dus. Maar niets is wat het lijkt in Riverdale. Voor hetzelfde geld is het toch niet Tall Boy die achter het masker zit. Seizoen drie heeft nog behoorlijk wat afleveringen, dus we zouden er best nog wel eens achter kunnen komen dat hij maar deed alsof hij de Gargoyle King was.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder