Heel fijn nieuws voor Temptation Island-kijkers met een Videoland-account

Ook goed nieuws voor als je geen Videoland hebt

temptation-island-meer-afleveringen-videoland
Temptation Island

Donderdag 14 februari, op de dag der liefde (hoe ironisch), is het eindelijk zo ver: de start van het nieuwe seizoen van Temptation Island. De verleidsters, verleiders en koppels zijn inmiddels bekend. Voor alle Tempa-fans (oftewel: heel Nederland) hebben we nog meer goed nieuws.

Goed nieuws
De aftrap van het seizoen begint op Valentijnsdag op de buis met een dubbele aflevering. Op televisie verschijnt dus niet alleen aflevering 1, maar ook aflevering 2 van het nieuwe seizoen. Je ziet de twee afleveringen vanaf half 9 bij RTL 5.

Beter nieuws
Mocht je in bezit zijn van een Videoland-account, dan heb je nog meer geluk. Op 14 februari kun je niet één, niet twee, maar drie (!) afleveringen van de realityserie kijken. Naast de twee die op televisie komen, verschijnt er dus nog een derde aflevering op Videoland.

In de agenda ermee
Heb je zelf geen Videoland-abonnement, dan raden we je aan je vriendin/vriendje/buur eens lief aan te kijken. En als je de streamingdienst zelf ter beschikking hebt, mag je je plannen voor die donderdag vast cancelen. Dit wordt een Temptation-avond.

Deelnemers
Benieuwd wie we allemaal te zien krijgen in de nieuwe afleveringen? De koppels van Temptation Island 2019 zijn vandaag bekendgemaakt. Deze stellen gaan de ultieme relatietest in Thailand aan. Wie het ze érg moeilijk gaan maken? De acht mannelijke en acht vrouwelijke verleiders van dit seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder