Wie is de Mol? aflevering 5 in tweets: een ode aan (de abseilende) Robèrt

Twitter stroomt weer vol met hilarische opmerkingen

wie-is-de-mol-aflevering-vijf
Wie is de Mol?

De vijfde aflevering van Wie is de Mol? 2019 is een feit. We zijn nog niet helemaal over het heftige vertrek van Evelien heen - weet je nog: Niels jatte haar Joker en gaf de nietsvermoedende Evelien een ongeldige Joker terug, met als gevolg dat ze het programma moest verlaten.Nog even over de vorige aflevering; een fanatieke Molloot heeft zitten broeden op de balkonopdracht van aflevering vier. Na een beetje puzzelen denkt ze te weten wie er op het verkeerde balkon stonden. Zet Merel, Sarah en Niels maar in je Mollenboekje, hoor.

Dan nu aflevering vijf. En nog belangrijker: de opdrachten uit aflevering vijf. Die de kijkers weer eens absoluut niet begrijpen.

De meest spraakmakende opdracht van deze aflevering is toch echt die waarbij alle deelnemers van een waterval moeten abseilen. Of ja, alle deelnemers behalve Sinan, dan.

Robèrt gaat er wel helemaal voor (respect, hoor). Had hij even graag in Sinans schoenen willen staan.

Twitteraars herkennen zich in Robèrt. Nog zo’n herkenbare situatie komt van een kijker die Jamie duidelijk wel ziet zitten.

Tip voor Lisette: beter ‘slide’ je in zijn DM. Of is dat iets te voorbarig? Voor advies moet je vooral niet bij Sarah zijn, want zij twijfelt zelfs over of ze twijfelt..

De rest van dit artikel willen we graag opdragen aan Robèrt. De beste man verdient een ode, vinden we. Twitter is het met ons eens.

WIDM-fans kunnen nog niet geloven dat hun favoriete deelnemer het programma verlaat.

Nou, eet smakelijk, hoor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder