Goed nieuws voor alle Gossip Girl-kijkers

Two words, ten letters: reboot time!

Celebrity Sightings - Bauer-Griffin - 2012
David Krieger/Bauer-GriffinGetty Images

Ontpop de champagne en doe een haarband in, want wij hebben goed nieuws! Deze is voor iedereen die nog steeds alle afleveringen van Gossip Girl aan het bingewatchen is: er wordt nu toch écht gefluisterd over een vervolg.

Vragen
De Amerikaanse baas van de televisiezender The CW Mark Pedowitz vertelt in een interview dat er al verschillende gesprekken zijn geweest over een follow up.

Schrijvers
Volgens Pedowitz moeten alleen de twee schrijvers Josh Schwartz en Stephanie Savage nog akkoord gaan, maar Schwartz ziet het in ieder geval helemaal zitten. Dus waar wachten ze nog op? Aan het werk!

Time for some change
De serie zou er wel een stukje anders uit gaan zien, aangezien Gossip Girl niet meer met een oude Nokia sms’t, ze geen blogposts rondstuurt of een mailtje verzendt. Nee, Gossip Girl herself gaat ook mee met de tijd. Dus dat wordt catfishen via Snapchat, DM'en op Instagram en een stiekem FaceTime gesprek. Zolang we Dan, Nate, Serena, Chuck, Blair én hun zoontje maar zien in de Upper East Side, vinden wij het goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder