Elle Woods is terug! Legally Blonde krijgt een derde film

Bend and snap, girls

Hair, Dog, Canidae, Dog breed, Skin, Beauty, Carnivore, Blond, Lip, Hat,
@legallyblondemoviesInstagram

Denk chihuahua's, roze rokjes, blond lang haar en een studie rechten. Inderdaad, we hebben het over Legally Blonde. Het is alweer 18 jaar geleden dat de iconische film op het witte doek verscheen en wij missen het nog elke dag. Maar als we de geruchten moeten geloven, hoeft dat niet meer voor lang, want Legally Blonde 3 is on its way!

Instagram
Het begon allemaal met een Instagram-post van de ster zelf, Reese Witherspoon. Een half jaar geleden plaatste ze een filmpje met de caption "It’s true... #LegallyBlonde3". Waarop ze helemaal Elle Woods-style in een roze bikini op een luchtbed drijft.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Interview
Hierna gaf Reese in interviews steeds meer informatie over het derde deel. Zo vertelde ze aan Entertainment Tonight: “We hebben gesproken over nieuwe plotpoints. Tijdens de vergadering was ik al superenthousiast. Dit wordt echt leuk."

Personages
Ook een aantal andere bekende personages komt terug. Wie precies, dat wil Reese nog niet zeggen. Laten we allemaal hopen dat Emmett van de partij is, met wat blonde kinderen (natuurlijk) gekleed in het roze. Ook wordt er gesproken over een mogelijke verhaallijn waarin Elle in de gevangenis belandt… Wij zijn benieuwd!

Valentijnsdag
Het is nog niet officieel bevestigd, maar de film zou op Valentijnsdag 2020 in de bioscoop verschijnen. Geen zorgen hoor, dat is nog maar 373 nachtjes slapen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder