Trailer en releasedatum van Pretty Little Liars spin-off zijn bekend

Got a secret, can you keep it?

2019 Winter TCA Getty Images Portrait Studio
Rich FuryGetty Images

Op 27 juni 2017 kregen we antwoord op een van de spannendste vragen ooit: Wie is A? Sindsdien hebben we het zonder de leugenaars, Rosewood en alle geheimen van Pretty Little Liars moeten doen (hallo zwart gat).

Gelukkig werd al snel bekend dat er een spin-off van de populaire serie in de maak is. En die releasedatum en trailer zijn nu ein-de-lijk bekend.

Terug van weggeweest
Pretty Little Liars: The Perfectionists belooft veel goeds. Mona en Alison maken een comeback en de serie zit vol nieuwe geheimen. Zo luidt de tagline: "In Beacon Heights, dat lijkt op een perfect dorpje, worstelen drie schoolvriendinnen met de stress om zich uit te sloven. In de nasleep van een moord in het dorp, verschuilen de perfectionisten zich achter een geheim, leugen en alibi.”

Als dat niet spannend klinkt. Bekijk de trailer hieronder:

Cast
Niet alleen Sasha Pieterse als Alison en Janel Parrish als Mona zien we terug. Ook Sofia Carson uit de Descendants films, Sydney Park uit The Walking Dead, Eli Brown uit The Widow, Kelly Rutherford uit Gossip Girl en Hayley Erin uit General Hospital spelen een rol.

Datum
En dan over de releasedatum: Pretty Little Liars: The Perfectionists gaat op 20 maart in première op de Amerikaanse zender Freeform. Wanneer we het op Netflix kunnen verwachten is nog niet duidelijk, so stay tuned.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder