Heerlijk fragment: André Ha(ha)zes legt kinderen uit hoe baby's worden gemaakt

Ongemakkelijk en hilarisch tegelijkertijd: een lesje seksuele voorlichting van mr. Hazes

Gisteravond was Saved by the Bell op SBS6 te zien waarin een schoolklas met kinderen tussen de acht en twaalf jaar oud (die niet op hun mondje zijn) grappige maar ook serieuze vragen aan BN'ers stellen.

Gisteren was het de beurt aan onze allemansvriend André Hazes. Succes gegarandeerd, blijkt maar weer. Aan André wordt (de voor kinderen) altijd ongemakkelijke vraag gesteld 'hoe worden baby's gemaakt?'. Tja, ga dat maar eens met een stalen gezicht uit proberen te leggen aan een groep gniffelende kinderen.

Les 1 in seksuele voorlichting
André begint met de basis van seksuele voorlichting; de zaad- en eicel. Met een krijtje gaat hij driftig te werk op het schoolbord om uit te leggen hoe de zaadcel dan in de eicel terechtkomt.

Dat zorgt al voor een hoop gegiechel in de klas, en vervolgens bij ons. De kinderen snappen al snel hoe het mechanisme werkt. Maar daarop volgt logischerwijs de vraag: 'hoe komen die dingetjes van de piemel dan in de vrouw?' vraagt de nieuwsgierige Thije zich af.

"Oh shit... moet ik dat echt gaan beantwoorden," zegt André vervolgens met een kleine gniffel en schaamrood op de kaken. En ja hoor, daar gaat-ie: nog driftiger te werk met zijn krijtje met daarop volgend nog driftiger gegiechel van de kids. Dit is te leuk om niet te kijken:

De hele aflevering bekijk je hier (aanrader).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder