Netflix komt binnenkort met 5 nieuwe Spaanse series

Alle La Casa de Papel en Élite fans verzamelen!

Red, Social group, Workwear, Team, Fun, Event, Photo shoot,
La Casa de Papel

Netflix en Spaanse series gaan duidelijk goed samen. Eerst kwam succesnummer één online: La Casa de Papel. Iedereen smulde van El Professor die zijn mede-overvallers in toom hield tijdens de geldroof van de eeuw. Daarna kwam de streamingdienst met Élite op de proppen. Net zo'n hit.

Gelukkig weten we dat van beide series een nieuw seizoen op komst is. Maar Netflix maakt het nog leuker door binnenkort met vijf nieuwe Spaanse series te komen. Dat maakten ze deze week bekend tijdens het Internationaal Filmfestival in Berlijn.

Er zijn nog geen beelden vrijgegeven van de aankomende series, maar wel titels en verhaallijnen. Iets om je op te verheugen:

Días de Navidad

Gaat over vier zussen die Kerstmis vieren in verschillende fasen van hun leven: als pubers, volwassenen en ouderen. Verónica Echegui is één van de hoofdrolspelers.

El Vecino

Een komedie over superhelden. Geregisseerd door de regisseur van Time Crimes, Nacho Vigalondo. Acteur Quim Gutiérrez heeft de hoofdrol. Hij speelt een man die worstelt tussen zijn werk en romantiek. In de serie krijgt hij buitenaardse superkrachten.

Memorias de Idhún

Gebaseerd op de gelijknamige fantasytrilogie. De serie gaat over twee verschillende werelden: de aarde en Idhún.

El desorden que dejas

De jonge literatuurlerares Raquel verhuist naar de geboorteplaats van haar man, die meerdere geheimen verbergt. Een serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carlos Montero.

Valeria

Gaat over een schrijfster en haar drie beste vriendinnen. Zoals je in goede vriendschappen doet, delen ze hun struggles over liefde, vriendschap, jaloezie en partners die vreemdgaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder