Actrices Orange is the New Black onthullen details over de afloop

Het einde van de serie is in zicht

orange-is-the-new-black-einde
Orange is the New Black

We lachen, huilen en vermaken ons al zes seizoenen lang met de vrouwelijke gevangenen in Litchfield Penitentiary. Zoals Nelly Furtado ooit wijs zong: all good things come to an end. Zo ook Orange is the New Black.

Het zevende en laatste seizoen komt eraan. Benieuwd wat we kunnen verwachten? Een paar actrices van OITNB vertellen over het einde van de Netflix-serie.

Triest
Kate Mulgrew
(beter bekend als Red) en Dascha Polanco (Daya in de serie) spraken met de Amerikaanse TV Guide. Als kijkers hopen op een happy ending, dan worden ze teleurgesteld. Kate legt uit dat het niet goed afloopt met haar personage Red. “Ik weet hoe het zal eindigen en het is triest,” vertelt ze.

Realiteit
De reden? “Maar natuurlijk, gezien de neiging van Jenji Kohan om de waarheid weer te geven van wat er gebeurt in de gevangenis, is het authentiek,” aldus Kate. “Het is hard, maar het is wat er gebeurt met vrouwen van mijn type, leeftijd en aard van de omstandigheden.”

Gevolg van moord
Red is niet de enige die het (nog) zwaar(der) krijgt. Dascha’s personage moet dealen met de gevolgen van haar moord op bewaker Humphrey. Ook in dit geval is de kans op een ‘eind goed, al goed’ verkeken. “Helaas, dat is niet de realistische kijk op wat er echt gebeurt in het huidige gevangenissysteem,” vertelt Dascha Polanco.

Spin-offs
Een klein lichtpuntje: makers hebben het over een eventuele spin-off van de serie. De twee actrices zijn er ook over te spreken. Kate ziet een nieuwe serie over Nicky (gespeeld door Natasha Lyonne) wel zitten. Dascha zou haar eigen personage wel graag terugzien in een spin-off.

Cindy
Adrienne Moore
, de actrice die Cindy speelt, duikt ook nog even op en pleit net als Dascha voor haar eigen personage. “Ik denk dat Cindy veel te bieden heeft. Dit seizoen kom je erachter waarom je een spin-off van Cindy zou willen zien.”

Bron: Netflix-Nederland

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder