Er zijn nieuwe details over derde seizoen La Casa de Papel bekend

Het belooft heel spannend te worden

We moeten nog eventjes wachten op nieuwe afleveringen van La Casa de Papel, maar we krijgen al wel steeds meer details over seizoen drie. Ook nu is er informatie uitgelekt; dit keer over de locatie van de serie.

Italië
Eerder waren fans er zeker van: het nieuwe seizoen vindt plaats in Italië, want veel acteurs werden gespot in Florence. Maar nu lijkt dit toch niet te kloppen. Volgens de Spaanse website eCartelera blijven de bankovervallers gewoon in hun eigen thuisland, Spanje.

Spaanse bank
In de vorige twee seizoenen plande het team een overval op de geldfabriek de Koninklijke Munt, maar deze keer hebben ze het ge-munt (ha-ha) op een Spaanse bank vol met goudstaven. De Banco de España op het Plaza de Cibeles, om precies te zijn. Er werden in januari veel neppe bankbiljetten gevonden op het plein, die waarschijnlijk gebruikt zijn tijdens de opnames.

Lastig
Het belooft niet makkelijk te worden voor El Profesor, Tokio, Nairobi, Rio, Denver, Helsinki, Moskou en misschien Berlin. De kluis ligt 48 meter onder het plein en wordt gevuld met water tijdens een overval.

Bovenstaande geruchten zijn nog niet bevestigd door Netflix. Wat de releasedatum van het derde seizoen is, moeten we nog afwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder