De eerste Nederlandse Netflix Original-serie komt eraan

De serie klinkt veelbelovend

nederlandse-netflix-original-serie-ares
Netflix

Netflix blijft ons verrassen met steengoede eigen series en films. We noemen een Sex Education, Russian Doll en Bird Box. Hopelijk kunnen we binnenkort nog een goede Netflix Original aan dit rijtje toevoegen; de streamingdienst maakt bekend dat de eerste Nederlandse serie gemaakt door Netflix eraan komt.

Horror
In een persbericht maakt Netflix bekend dat de opnames voor de nieuwe serie gestart zijn. De nieuwe serie heet Ares en speelt zich af in Amsterdam. Extra goed nieuws voor liefhebbers van het horrorgenre: het gaat om een psychologische horrorserie.

Geheim genootschap
De achtdelige serie gaat over twee beste vrienden, Rosa en Jacob. Ze worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Ze komen terecht in een wereld vol rijkdom en macht. Ze komen er al gauw achter dat ze een vreselijke prijs moeten betalen voor een plek bij de elite.

Castleden
De hoofdrollen zijn voor Jade Olieberg ('Zomer'), Tobias Kersloot ('Kappen!'), Lisa Smit ('De Griezelbus'), Robin Boissevain ('Spijt!'), Frieda Barnhard ('Judas') en Rifka Lodeizen ('Tonio'). De productie ligt in handen van onder anderen Pieter Kuijpers, die ook verantwoordelijk is voor titels als Van God Los, Feuten en TBS. Ares verschijnt dit jaar op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder