Nog een bekende actrice toegevoegd aan de cast van tweede seizoen You

Er verschijnen een hoop bekende namen in de thriller-serie

acteurs-seizoen-2-serie-you
You

Sinds You op Netflix verscheen, is de thriller-serie een ware hit. Na het eerste seizoen komen de makers ook met een vervolg. Er worden steeds meer castleden van het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

We weten al dat Victoria Pedretti (bekend als Nell van Haunting of Hill House) de nieuwe vlam van Joe speelt. Nu zijn er nog twee bekende acteurs aan de cast toegevoegd.

Ellie
De 16-jarige Jenna Ortega speelt Ellie in de serie. Je kent de jonge actrice misschien uit de dramaserie Jane the Virgin.

Forty
Het tweede nieuwe castlid van seizoen twee is James Scully. De 25-jarige acteur is bekend van het tv-programma Heathers. Hij speelt de rol van Forty Quinn, het broertje van Love Quinn (Joes nieuwe slachtoffer).Love
Love Quinn (gespeeld door Victoria Pedretti) is de manager van een supermarkt in Los Angeles. Ze wil niets te maken hebben met social media en richt zich liever op haar eigen leven.

Joe & Love
De scenarioschrijver van You, Sera Gamble, vertelt wat we kunnen verwachten van Joes relatie met Love. “Joe had Love alleen kunnen ontmoeten na wat er tussen hem en Beck is gebeurd. Joe is niet op zoek naar liefde. Hij is heartbroken door wat er is gebeurd. Love biedt hem een ander soort vriendschap en een ander soort relatie.”

Wanneer?
De nieuwe afleveringen zijn dit jaar te zien op Netflix. Wanneer we het nieuwe seizoen precies kunnen verwachten, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder