Releasedatum Handmaid's Tale seizoen 3 is bekend

In de agenda ermee!

handmaid's-tale
Hulu

Zeggen de termen 'may the Lord open', 'under His eye' en 'blessed be the fruit' je iets? Dan hebben we héél goed nieuws voor je. Het is bekend wanneer The Handmaid's Tale seizoen 3 uitkomt.

Vanaf 5 juni is de serie weer te zien op de Amerikaanse televisie, staat op het officiële Instagram-account van The Handmaid's Tale.

Videoland
Kleine kanttekening: dit is de releasedatum voor Hulu, de streamingdienst die niet in Nederland bestaat. Het is helaas nog de vraag wanneer de serie bij Videoland online verschijnt, maar kijkend naar vorig seizoen, laat Nederland niet lang op zich wachten. Sterker nog: toen stond de serie een dag na de Amerikaanse releasedatum al klaar bij Videoland. Fans verwachten dat het nu niet anders zal zijn.

Tot die tijd moet je je vermaken met de trailer, die begin februari is gelanceerd.

Morning in Amerika
De video begint optimistisch. Een voice-over vertelt dat het ochtend is in Amerika. Voor een paar seconden krijg je het 'en ze leefden nog lang en gelukkig'-gevoel. Tot je beseft dat dit The Handmaid's Tale is en de kans op een 'eind goed, al goed' niet echt bestaat.

Wake up
Mocht je dat zelf nog niet op tijd beseft hebben; Offred herinnert ons er graag aan. Met een onheilspellende 'Word wakker, Amerika, de ochtend is voorbij' wordt de toon voor het nieuwe seizoen gezet. Wat volgt zijn bloedstollend spannende beelden. Dat belooft wat.

Benieuwd naar de beelden?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder