Daniel Radcliffe vindt Harry Potter-reboot onvermijdelijk

Alle Dreuzels verzamelen

Harry-potter
Thomas KronsteinerGetty Images

Pak je toverstok er maar bij, haal je uil uit zijn hokje en stop je mond vol met smekkies, want een Harry Potter-reboot is misschien dichterbij dan je durft te dromen. Natuurlijk hebben we de acht films en de Fantastic Beasts and Where to Find Them-spinoffs, maar een nieuwe reboot klinkt als Zweinstein-muziek in onze oren.

Interview
In een interview met de Amerikaanse website IGN vertelt Daniel Radcliffe dat een HP-reboot onvermijdelijk is: "Ik weet zeker dat er een andere versie komt; het kan niet zo zijn dat ik de allerlaatste Harry Potter ben die op het scherm is verschenen. Het zou interessant zijn om te zien wat er nu van gemaakt zou worden: een film of een serie. Hoe dan ook, ik ga kijken." Wij ook Daniel, wij ook.

Personage
De 27-jarige acteur laat in eerdere interviews weten dat hij het erg prettig vindt om ook andere personages te spelen: "Ik zal de deur nooit dicht gooien, maar ik vind het ook echt prima als iemand anders Harry gaat spelen."

Carrière
Na Harry Potter is Daniel verdergegaan met zijn acteercarrière. Zo speelde de acteur in de film Kill Your Darlings, de horrorfilm The Woman in Black en Now You See Me 2. Ook staat Daniel vaak op het toneel, zijn beroemdste stuk is Equus waarin hij naakt op het podium verscheen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder